Koncept trvalo udržateľného rozvoja v manažérskom rozhodovaní - Súkeníková, Katarína
Vývoj trvalo udržateľného rozvoja. Udržateľná komplexnosť na manažérskej úrovni. Rôzne úrovne udržateľného riadenia. Transformácia na organizáciu s trvalo udržateľným učením.