Koncentrácia paitballových centier a ich význam pre návštevníkov regiónu - Švedová, Milena
Charakteristika paintballu, ako rekreačnej aktivity, identifikácia jednotlivých foriem, monitoring painbalových centier na Slovensku. Význam tejto rekreačnej aktivity pre návštevníkov a koncentrácia indorových a outorových centier s následnou SWOT analýzou.