Knowledge Management in Higher Education - Hlavatý, Ivan, 1978-
Základné pojmy znalostného manažmentu vo vyšších vzdelávacích inšitúciách. Štúdie zamerané na aplikáciu manažmentu znalostí na školách. Prekážky, ktoré môžu zabrániť úspešnej implementácii vedomostí do praxe. Snahy o identifikáciu a odstránenie bariér ako výhoda zvyšovania konkurencieschopnosti.