Úloha systémů na podporu rozhodování v managementu - Jeřábek, Tomáš
Systémy na podporu rozhodovania. Rozhodovací proces. DSS a manažment znalostí. DSS a manažment znalostí vo vzťahu k strategickému manažmentu.