Zákon o vlastníctve bytov a nebytových priestorov s komentárom - Fudák, Lukáš
Úplné znenie zákona č. 182/1993 Z. z. o vlastníctve bytov a nebytových priestorov v znení a doplnení niektorých zákonov aj s komentárom.