Ochrana spotrebiteľa od 1.1.2019 - Trizuliak, Tibor
Pojem spotrebiteľ. Hlavné ciele spotrebiteľskej politiky. Zmeny po novele zákona č. 199/2014 Z. z. o ochrane spotrebiteľa. Zmeny po novelizácii niektorých vybraných zákonov súvisiacich so spotrebiteľmi. Pojmy používané v rámci ochrany spotrebiteľa. Nové povinnosti predávajúceho. Nekalé obchodné praktiky. Informačné povinnosti. Náležitosti odborného posúdenia. Orgány dozoru.