Procesný manažment a jeho podpora prostredníctvom IKT - Cárachová, Magdaléna
Optimalizácia podnikových procesov. Výhody procesného riadenia. Zložky procesného riadenia. Zostavenie procesného modelu. Trendy v modelovaní procesov. Podpora procesného manažmentu prostredníctvom IKT.