Nájom pozemku na poľnohospodárske účely - novela - Matulková, Mariana
Zákon č. 504/2003 Z. z. o nájme poľnohospodárskych pozemkov, poľnohospodárskeho podniku, lesných pozemkov a o zmene a doplnení niektorých zákonov s účinnosťou od 1.5.2018. Nájomná zmluva o nájme pozemku na poľnohospodárske účely. Nájom pozemku na poľnohospodárske účely pri prevádzkovaní podniku. Nájom lesného pozemku na hospodárenie v lesoch.