Aktuálne k podpore domáceho cestovného ruchu aj z aspektu dane z príjmov - Jarinkovičová, Valéria
Hlavné ciele zákona č. 347/2018 Z.z. ktorým sa mení a dopĺňa zákon č 91/2010 Z.z. o podpore cestovného ruchu v znení neskorších predpisov.