Virtuálna mena z hľadiska zdanenia fyzických osôb - Brnová, Miroslava
Vymedzenie pojmu kryptomena (virtuálna mena). Usmernenie k postupu pri zdanení a účtovaní prípadov súvisiacich s virtuálnou menou. Usmernenie bolo následne rozšírené a spresnené novelou zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Ilustračné príklady.