Hnuteľné veci a daň z príjmov fyzickej osoby - Jarinkovičová, Valéria
Vymedzenie pojmu nehnuteľnosti podľa Občianského zákonníka. Príjmy súvisiace s používaním vlastných hnuteľných vecí na podnikanie a uplatniteľné výdavky. Veci používané v súvislosti s podnikaním nevložené do obchodného majetku. Ilustračné príklady.