Cestovný ruch ako jedna z ciest pomoci rozvojovým krajinám - na príklade dobrovoľníctva - Šambronská, Kristína
Úroveň dobrovoľníctva v členských štátoch Európskej únie. Organizácie na Slovensku, ktoré vysielajú dobrovoľníkov do rozvojových krajín. Charakteristika rozvojových krajín podľa OSN. Cestovný ruch v spojení s dobrovoľníctvom ako jedna z ciest pomoci rozvojovým krajinám. Výsledky štúdie, ktorej cieľom bolo poukázať na aplikáciu dobrovoľníctva do oblasti cestovného ruchu. Odporúčania pre využívanie dobrovoľníckej činnosti v cestovnom ruchu rozvojových krajín.