Survey Research on whether Taxes Affect Decisions of Slovak Managers on Cross-Border Financial Restructuring Operations - Kubicová, Jana, 1961-
Finančná reštrukturalizácia, fúzie a akvizície, daňové faktory. Výsledky dotazníkového prieskumu v prvom štvrťroku 2016 na vzorke 216 slovenských spoločností s ručením obmedzeným.