Analýza bezbariérových hotelov v okrese Prešov - Šambronská, Kristína
Turizmus špecifického segmentu – telesne postihnutí. Výskumná štúdia, ktorej cieľom bolo zistiť, do akej miery hotely v okrese Prešov spĺňajú špecifické požiadavky hostí s telesným postihnutím a aká je návštevnosť hotelov hendikepovanými hosťami.