Výpočet očekávaných úvěrových ztrát dle požadavku IFRS 9 - Jeřábek, Tomáš
Znehodnotenie úverových nástrojov. Komponenty očakávanej úverovej straty. Účtovanie očakávaných strát úverových nástrojov. Fázový model účtovania očakávaných strát. Očakávaná strata a IFRS 9. Markovovský prístup k odhadu LPD – Lifetime Probability Default. Aplikačná časť.