Iné škály, iné výsledky? Ako ovplyvňuje použitá škála odpovede v dotazníkových výskumoch. - Bahna, Miloslav
Experimenty v dotazníkových výskumoch. Porovnanie otázok s univerzálnymi a špecifickými kategóriami odpovedí. Intenzita a familiarita odpovedí. Procedúra a design experimentu.