Spôsob života a kultúrna spotreba sociálnych tried v slovenskej spoločnosti - Bunčák, Ján
Modely vzťahu sociálnej stratifikácie a spôsobu života. Metódy testovania modelov vzťahu sociálnej stratifikácie a spôsobu života.