Slovenské stranické zemětřesení 2016. Pomohla by malá volební reforma? - Kerekeš, Daniel
Volby 2016 v prostredí Slovenskej republiky. Volebný syzstém na Slovensku a jeho reformy. Volebné výsledky, mandáty a ich možný prepočet.