Základné pravidlá finančnej kontroly v roku 2019 - Konečná Veverková, Ingrid
Zmeny v základných pravidlách finančnej kontroly a auditu po novela zákona č. 357/2005 Z.z. o finančnej kontrole a audite a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktoré sú účinné od 1. januára 2019.