Príspevok na rekreáciu zamestnancov podľa Zákonníka práce a nariadenia GDPR - Mičudová, Tatiana
Od januára 2019 sa realitou stali príspevky na rekreáciu a rekreačné poukazy. Od zavedenia príspevkov na rekreáciu a rekreačných poukazov sa očakáva zvýšenie záujmu o využívanie domácich služieb cestovného ruchu.