Stavebné úpravy z pohľadu dane z príjmov v roku 2018 - Válek, Juraj, 1981-
Technické zhodnotenie hmotného a nehmotného majetku na účely zákona o dani z príjmov. Čo sa rozumie pod pojmom rekonštrukcia majetku. Problematika technického zhodnotenia majetku a jeho odpisovania a uplatňovanie pokynu MF SR č. 3400/1998-62. Praktické príklady.