Darovanie hnuteľného majetku z pohľadu dane z príjmov v roku 2018 - Válek, Juraj, 1981-
Darovanie hnuteľného majetku. Darovacia zmluva. Daňový výdavok podľa podmienok ustanovených v zákone č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Daňová neuznateľnosť výdavku súvisiaceho so sponzorstvom.