Reklamné predmety z pohľadu dane z príjmov v roku 2018 - Válek, Juraj, 1981-
Daňové výdavky podľa zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Reklamné predmety z pohľadu dane z príjmov. Príklady z praxe.