Rakouské parlamentní volby 2017: Začátek éry Sebastiana Kurze - Šepták, Miroslav
Analýza rakúskych volieb na spolkovej úrovni. Rozpad vládnej koalície. Začiatok volebnej kampane. Volebné programy jednotlivých strán. Výsledky parlamentných volieb.