Účtovanie inventarizačných rozdielov na zabezpečenie relevantných informácií poskytovaných účtovnou závierkou účtovnej jednotky - Pakšiová, Renáta, 1974-
Účtovanie inventarizačných rozdielov na konkrétnych účtoch výnosov a nákladov. Inventarizačné rozdiely na dlhodobom majetku a rozdiely na zásaobách.