Základ a sadzba dane z pridanej hodnoty v roku 2019 - Válek, Juraj, 1981-
Od 1. januára 2019 boli úpravy v zákone o dani z pridanej hodnoty č. 222/2004 Z.z. čo sa týkalo aj určovania základu a sadzby dane.