Informácia k novelám daňového poriadku schválených v roku 2018 s účinnosťou od 1.9.2018 a od 1.1. 2019 - Jurčíková, Božena
Východiská noviel daňového poriadku v roku 2018. K legislatívnym úpravám ustanovení daňového poriadku v súvislosti s novelou daňového poriadku č. 177/2018 Z.z.