Informácia k zákonu proti byrokracii, ktorým sa zrušujú povinnosti daňových subjektov o predkladaní výpisov z vybraných registrov - Jurčíková, Božena
Východiská zákona proti byrokracii a jeho vplyv na zrušenie povinností daňových subjektov a následná legislatívna úprava osobitných právnych predpisov.