Vybrané súvislosti mobility na úrovni NUTS 2 na Slovensku - Mazurová, Barbora
Kvantifikácia priemernej týždennej dĺžky času dochádzania do a zo zamestnania v regiónoch Slovenska na úrovni NUTS 2 a identifikácia rozdielov v determinantoch vplývajúcich na mobilitu pracovnej sily.