Automotive logistika: neustály tlak na efektivitu - Brezovský, Jozef
Automobilový priemysel ako najvýznamnejší segment hospodárstva. Hlavné špecifikum automotive logistiky - komplexnosť. Plynulý materiálový tok. Minimalizácia výskytu chýb. Spolupráca s dodávateľmi a zákazníkmi. Konkurencia v automobilovom priemysle a význam logistiky pri znižovaní nákladov a zvyšovaní konkurencieschopnosti.