Automatizácia: Slovensko je na dobrej ceste - Brezovský, Jozef
Automatizácia v skladoch. Dlhodobá investícia, ktorá si vyžaduje kapitálovo silného vlastníka. Výhodná postupná automatizácia. Automaticky riadené vozíky - AGV technológie. Návratnosť investícií.