Zmeny v štruktúre a finančnej výkonnosti podnikov cestovného ruchu na Slovensku - Dvořák, Marek
Hodnotenie zmien v štruktúre a finančnej výkonnosti podnikov cestovného ruchu vo vybraných regiónoch SR v rokoch 2011-2016. Vývoj počtu podnikov ubytovacích a stravovacích služieb v regiónoch Slovenska (2011-2016). Vývoj priemerného evidenčného počtu zamestnancov podnikov ubytovacích a stravovacích služieb v regiónoch SR v sledovanom období. Hodnoty vybraných ukazovateľov, sekcia ubytovacie a stravovacie služby (2014-2016).