Capital Creation Factors in Selected Banking Sectors of Europe - Horvát, Ján
Vplyv finančnej krízy na bankový sektor, najmä či prispela zmena prístupu k regulácii bánk k zníženiu cyklického vývoja európskeho bankového sektora. Analýza bánk Nemecka, Francúzska, strednej a východnej Európy (72 bánk z Nemecka a Francúzska a 39 bánk krajín strednej a východnej Európy) v období 2000-2013. Faktory pôsobiace na kapitál bánk.