Logrolling a rozhodnutia v oblasti penzijného zabezpečenia - Malíček, Maroš
Zhodnotenie politického procesu príjmania dôchodkovej reformy v parlamente od roku 2008 do súčasnosti a jeho vplyv na jej úspešnosť alebo neúspešnosť a podporu návrhov opozície.