Vybrané znaky generácie Y na trhu práce - Čvirik, Marián, 1992-
Charakteristika generácie Y a jej správanie na trhu práce. Pohľad na generácie z hľadiska času. Vybrané prejavy generácie Y na slovenskom trhu práce a na pracovisku.