O organizácii, riadení a rozhodovaní Ústavného súdu SR. Kritické poznámky k novému zákonu - Mazák, Ján
Nová právna úprava týkajúca sa Ústavného súdu Slovenskej republiky, ktorú predstavuje zákon č. 314/2018 Z.z. o Ústavnom súde Slovenskej republiky a o zmene a doplnení niektorých zákonov.