Jak nastartovat novou kariéru - Veinbender, Kristína
Ponuka rekvalifikácie na Úrade práce. Dôvody dlhodobej nezamestnanosti v ČR. Motivačné faktory pre rekvalifikáciu. Investície Úradu práce ČR do rekvalikačných programov v roku 2018. Úplné alebo čiastočné financovanie troch variant rekvalifikácie. Priemysel 4.0 a zmena požiadaviek na pracovnú silu. Najpopulárnejšia ponuka - kurzy počítačovej gramotnosti.