Jak na život bez stresu - Lodl, Jan
Americký kouč David Allen je autorom metódy Getting Things Done (GTD) a je považovaný za jedného z najvýznamnejších expertov a poradcov v odbore produktivity práce. Metóda GTD nie je iba vylepšením časového manažmentu, ale aj spôsobom, ako zmeniť svoj život tak, aby sme boli výkonnejší, produktívnejší a spokojnejší. Jeho kniha Getting Things Done : The Art of Stress-free Productivity sa stala bestsellerom. Základom jeho metódy je - urobiť si poriadok v mysli, vo svojom živote a v práci.