Problems of Capital Flight of EA19 from Flow of Fund's View of Point - Kotlebová, Jana, 1969-
Definícia pojmu kapitálový únik. Definovanie rôznych foriem úniku kapitálu a ich meranie. Určenie kanálov, prostredníctvom ktorých sa realizujú kapitálové úniky a vytýčenie dôvodov týchto procesov v eurozóne. Právne otázky kapitálového úniku ako dôsledok medzinárodnej hospodárskej spolupráce a hospodárskej súťaže v globálnom prostredí.