Customer Satisfaction and Loyalty towards Companies in the Slovak Republic - Dubcová, Gabriela, 1968-
Hodnotenie spokojnosti a lojality zákazníkov cez výskum podnikov v Slovenskej republike v roku 2016. Závislosť spokojnosti a vernosti zákazníkov na veľkosti spoločností, ich štruktúre, podľa zamerania, odvetvia a dĺžky pôsobenia v sektore. Vytvorenie správnej predajnej stratégie v konkrétnych spoločnostiach.