Novely daňového poriadku s účinnosťou od 1.9.2018 a od 1.1. 2019 - Jurčíková, Božena
V priebehu roka 2018 boli schválené tri novely zákona č. 563/2009 Z.z. aj s pripomienkami počas schvalovacieho procesu v NR SR. Informácia o zmenách v zákone.