Informácia k zákonu proti byrokracii v súvislosti so zrušením určitých povinností daňových subjektov - Jurčíková, Božena
Východiská zákona proti byrokracii (zákon č. 177/2018 Z.z. o niektorých opatreniach na znižovanie administratívnej záťaže využívaním informačných systémov verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Jeho ciele.