Aktuálne k problematike zamestnanosti, sociálnej sféry a dane z príjmov - Jarinkovičová, Valéria
Prepojenie sociálnej a daňovej sféry. Sociálna politika a ekonomický vývoj. Pohľad na základné makroekonomické ukazovatele a vybrané demografické ukazovatele. Vývoj zamestnanosti a aktívne opatrenia na trhu práce. Daňový aspekt aktívnej politiky trhu práce. Zmeny v zákonníku práce. Daňový aspekt sociálneho poistenia. Ilustračné príklady.