Microeconomics Models of Quantitative Analysis the Degree of Concentration in the Slovak Banking Sector - Fendeková, Eleonora, 1952-
Predstavenie mikroekonomických modelových nástrojov na podporu ochrany konkurenčného prostredia v roku 2007 v bankovom sektore na Slovensku. Hodnotenie konkurenčného prostredia a výpočet jeho koncentrácie na Slovensku.