Transaction Costs of Delivery – the New Factor Which Contributes to the Economic Growth - Minárik, Marek
Nový pohľad na transakčné náklady na dodávku ako na fenomén hospodárskeho rastu. Definícia pojmu konkurencieschopnosť. Čo sú transakčné náklady? Spôsoby merania transakčných nákladov. Rôzne názory na meranie transakčných nákladov. Systém riadenia transakčných nákladov v reálnom živote. Transakčné náklady a HDP.