Argentína - súčasná ekonomická situácia a faktory krízy - Baculáková, Kristína, 1988-
Medzinárodný menový fond a Argentína v rokoch 1998-2002. Menová, dlhová a banková kríza v Argentíne. MMF predmetom ostrej kritiky. Vývoj nezamestnanosti v Argentíne v rokoch 1994-2004. Dvanásť rokov Kirchnerizmu. Rast vládnych výdavkov v Argentíne počas pôsobenia Kirchnerovcov. Súčasná situácia – paralely a rozdiely.