Nová čínska zahraničná politika v ére Si Ťin-pchinga - Cibuľa, Adam, 1992-
Filozofický základ čínskej zahraničnej politiky. Princípy novej čínskej zahraničnej politiky. Piliere novej čínskej zahraničnej politiky. Si Ťin-pching a jeho vízia.