Financial Analysis of Kosit, JSC - Kudlová, Zuzana, 1986-
Zhodnotienie vývoja finančnej situácie spoločnosti KOSIT, a. s. Prognózy jej vývoja prostredníctvom vybraných metód finančnej analýzy a navrhnutých vhodných opatrení na základe dosiahnutých výsledkov s cieľom zabezpečiť požadovaný vývoj finančnej situácie v spoločnosti.