Potential of Short Food Supply Chains, Their Role and Support Within the Rural Development Policy in the Slovak Republic - Floriš, Norbert
Teoretické vymedzenie, právne obmedzenia, možnosti podpory a úroveň implementácie krátkych dodávateľských reťazcov ako nástroja pre poľnohospodárov, výrobcov a spracovateľov na zvýšenie pridanej hodnoty svojich produktov prostredníctvom podpory existujúcich a vytvárania nových miestnych trhoch.