Mýty sú prekážkou k inteligentnému priemyslu
Predsudky a nedorozumenia týkajúce sa fenoménu Industry 4.0 sťažujú firmám napredovanie, brzdia aplikáciu technologických trendov a nedovoľujú využiť potenciál transformácie naplno.